Majoitus

Huonevaraukset:

puh. (+358) 13 511 5500

sähköposti: puustelli@hotellipuustellilieksa.fi

tai

sivun alareunassa olevan varauslinkin kautta

 

Majoitu mukavasti Hotelli Puustellissa

Hotelli Puustelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniilla paikalla Lieksanjoen rannalla. Rauhallisessa perhehotellissa on 28 kahden hengen huonetta ja kaksi parvekkeellista perhehuonetta ja ravintola. Kaikkiin huoneisiin mahtuu lisävuode. Olemme kuuluisia maittavasta kotiruuastamme, runsaasta aamiaisestamme sekä À la Carte annoksistamme. Suunnittelemme yksilöllisesti juhlanne ja kokouksenne. Hotellissamme on kolme kokoustilaa 10 – 30 henkilölle. Asukkaille lämpenee sauna päivittäin. Lisäksi tilaussauna kokoustilojen yhteydessä.

Huoneita: 30
Kokoustilat: 10-30 h
Ravintola: tilaukset 150 h

Huoneen varustelut

Hotellimme on kokonaan savuton. Kaikissa huoneissa parkettilattia. Liikuntaesteisille alakerrassa kolme huonetta. Huoneissa wc, suihku, hiustenkuivain, taulu-tv, jääkaappi, kaksi erillistä vuodetta, työpöytä ja wifi. Silitysvälineet käytävällä. Hotellimme 2. ja 3. krs. huoneet varustettu jäähdyttävällä ilmastoinnilla.

Meillä voit majoittua turvallisesti!

Hotellimme noudattaa viranomaisten ohjeita ja määräyksiä koskien koronavirusta. Olemme tehostaneet siivousta ja huolehdimme käsidesin ja käsisaippuan riittävyydestä päivittäin. Noutopöydän läheisyyteen olemme järjestäneet kumihanskoja joita asiakas voi halutessaan käyttää aamiaisen,lounaan tai päivällisen ottamiseen. Huolehdimme myös noutopöydän siisteydestä ja ottimien puhtaudesta tarkasti. Henkilökuntamme puhdistaa pöytiä desifioivalla aineella jokaisen asiakkaan jälkeen. Olemme myös lisänneet lattiaan turvavälitarrat, vähentänyt ruokailupaikkoja ja henkilökunta seuraa asiasmäärän täyttymistä. Ohjaisetulta henkilökunnaltamme voitte kysyä lisää jos mieltä jäi askarruttamaan jokin asia.

Tervetuloa majoittumaan turvallisesti!

Etäisyyksiä:

Rautatieasema: 1 km
Linja-autoasema: 1 km
Lentoasema: 110 km